Afstellen en repareren

Het repareren en afstellen van gitaren ging steeds meer van mijn tijd vragen, en hoewel sommig reparatiewerk interessant en uitdagend is, en ik het nog steeds leuk vind om gitaristen blij te maken met een afstel- en intonatiebeurt, wil ik graag meer tijd vrijspelen voor de bouw en verkoop van mijn eigen instrumenten en de cursussen in mijn atelier.
Voor mijn bestaande klantenkring verandert er weinig, maar ik kan helaas geen reparatiewerk van nieuwe klanten meer aannemen.

Enkele gitaren

Tertsgitaar

Tertsgitaar All European

Meer info..

Perzische Ukulele

Perzische Ukulele

Meer info..

Oktaafgitaar

Nylonsnarige oktaafgitaar (2016) met mensuur van 392 mm..

Meer info..

Flamenco

Traditioneel gebouwde flamenco-gitaar

Meer info..

Klassiek Concert

Klassiek concert-model

Meer info..