Afstellen en repareren

Het repareren en afstellen van gitaren ging steeds meer van mijn tijd vragen, en hoewel sommig reparatiewerk interessant en uitdagend is, en ik het nog steeds leuk vind om gitaristen blij te maken met een afstel- en intonatiebeurt, wil ik graag meer tijd vrijspelen voor de bouw en verkoop van mijn eigen instrumenten en de cursussen in mijn atelier.
Voor mijn bestaande klantenkring verandert er weinig, maar ik kan helaas geen reparatiewerk van nieuwe klanten meer aannemen.

Enkele gitaren

Oktaafgitaar

Nylonsnarige oktaafgitaar (2016) met mensuur van 392 mm..

Meer info..

Akoestische Basgitaar

5-snarige akoestische basgitaar

Meer info..

Tertsgitaar

Tertsgitaar All European

Meer info..

Klassiek Moerbei Crossover

Deze gitaar is in meerdere opzichten een kruising

Meer info..

Klassiek Concert

Klassiek concert-model

Meer info..